11 Krokom Dvärs??tts IF F04-05 0 0 0 0 0

Ope IF F04 Vit

Referat: Ragunda BK - Ope IF F04 Vit

F13 DIV 4: RBK UNITED ÅNGAR PÅ

Inlagd: 27 juni 2017, kl 23:23

RBK-OIF 3-1. En haltande trupp både på planen och i antal tillgängliga spelare. Man saknade för dagen så pass många spelare att man fick låna in 2 stycken F14-tjejer på den generella dispensen. Tror ni det var grus i maskineriet för det? Icke!

KÄLARNE. Man bjöd i RBK-lägret hem Ope IF till Ånäsets IP under tisdagskvällen. På en rätt så grön och fin gräsmatta bjöd man också upp till dans där hemmalaget höll i taktpinnen. Omgående sätter man fart framåt och sätter efter bara några minuter 1-0. Målskytt var kaptenen Frida Andersson assisterad utav Tilde Söderberg på inkast. Sedan fortsätter man att anfalla med många fina kombinationsförsök som inte når riktigt ändå fram till rätt adress. Stina Nyberg var nära att komma igenom flera gånger men Ope lyckades att avstyra gång på gång. Men precis innan halvtid når genomskäraren från Olivia Fryklund fram till Stina som näst intill friställd kan placera in 2-0.

Andra halvlek
...börjar där den första halvlek slutade. En pigg Stina kommer till avslut som först räddas och ska sedan rensas bort men backarna lyckas inte med det. Moa Forsström ligger på och tampas med inte mindre än 3 stycken Ope-försvarare. En kamp som hon dessutom går segrande ur med en boll rakt upp i nättaket som resultat. 3-0 till hemmalaget.
Fem minuter efter trean kontrar gästerna in en reducering. Ett mål som krävde att gästerna fick komma med 3 stycken fria spelare (nästan) från halva plan innan de fick Jessica att kapitulera i hemmamålet.
3-1 var ett resultat som stod sig matchen ut och ska vi vara helt ärliga var det nog närmare 4-1 än 3-2 under matchens sista del.
Några som visade framfötterna lite extra idag var Olivia Fryklund, Linnéa Eriksson och Moa Forsström.
"-Deras helt klart bästa match hittills", säger en nöjd Stefan Söderberg medan Mats Åström nickar instämmande